XFGH
WWW.XFGH.3XFORUM.ROanime ,manga,naruto cfg silent ####################################### aim ,dll , aimbot for counter strike 1.6 free download, scripts aim , eac , voiplay , VaC ####################################### Jocuri full download , jocuri gratis , jocuri full , muzica noua , muzica romaneasca , hacking , torrent , jocuri free download , free download VaC ######################################## jocuri,games,carne,cal,multe saptamana ,luna,an,cuvinte,internet,yahoo.messenger,youtube,hi5,femei,totul,oameni,animale,masini,provocari,funduri,fundase,eroi,spider-man,socializare,id-uri,nume,prenume,adrese,lista,hack,facebook
Lista Forumurilor Pe Tematici
XFGH | Reguli | Inregistrare | Login

POZE XFGH

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
CosminaCSM pe Simpatie.ro
Femeie
23 ani
Bucuresti
cauta Barbat
23 - 39 ani
XFGH / « Off Topic » / Avem cu ce sa lucram daca vrem sa facem ceva Moderat de abc34
Autor
Mesaj Pagini: 1
userubuntu
Membru nou

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 36
Se poate sa muncim mai bine de cele mai multe ori. Si noi putem sa avem cele mai ieftine bormasini daca vrem sa fim in cele mai bune echipe cu mesteri si zidari sau mestesugari de toate felurile. Avand bormasinile cele mai bune si cele care costa destul deputin, vom putea sa ne facem treburile mai repede. Daca facem treaba repede si bine, inseamna ca vom fi printre cei mai buni mesteri. Si noi putem sa fi printre cei mai buni. Ar fi ideal sa incercam sa ne ducem peste tot si sa vrem sa facem treburile usoare pe care altii vor sa le dea cu piciorul. Insa daca noi vom fi printre cei buni si printre cei mai performanti, vom reusi sa ne facem o clientela de care sa ne bucuram pentru multa vreme.

pus acum 7 ani
   
userubuntu
Membru nou

Inregistrat: acum 9 ani
Postari: 36
Eu cred ca putem sa ne facem treburile foarte repede si sa avem de-a face cu persoane care vor sa lucreze impreuna cu noi. Si eu vreau sa fiu printre cei care vor sa lucreze cu mine si cu altii, asa ca si eu vreau sa fiu un mester mai bun. Daca si voi vreti sa fiti la fel ca mine, inseamnca putem sa ne facem teburile si sa vedem ce se poate face ca sa iesim cu basmaua curata si sa vedem cele mai bune rezultate la serviciu.

pus acum 7 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la